Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Babaruha börzét szerveznek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 17.

Image

Az idei évben két alkalommal szervez babaruha börzét az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért és az Alba Pont LISZI a Fehérvári Civil Központban. A program részleteiről sajtótájékoztatón számolt be Németh László, az Alapítvány elnöke és Szontaghné Kovács Erika szervező.
Tovább...
 
Házhoz megyünk Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. november 17.

Image

A lakosság vagyonbiztonsága érdekében szeptemberben útjára indított országos kampánysorozat Székesfehérváron is elkezdődött. A „Házhoz megyünk” elnevezésű programról a Fehér Palota Üzletközpontban sajtótájékoztató keretében számolt be a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályvezetője, valamint a kampányban résztvevő biztosító képviselője, illetve a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezetének elnöke.
Tovább...
 
Polgármesteri évértékelő Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. november 16.
A választás óta eltelt egy évben végzett képviselőtestületi munkáról és Velence fejlesztési terveiről számolt be hagyományteremtő évértékelőjén a tóparti település polgármestere, Koszti András.
Tovább...
 
Élőben követheti majd bárki a hókotrókat Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2015. november 16.
Vasárnaptól téli útüzemeltetésre váltott a Városgondnokság, ami azt jelenti, hogy november 15-től készenlétben van az a géppark, amivel szükség esetén el lehet végezni a síkosságmentesítést, vagy az utak tisztítását. Idén először, a Városgondnokság honlapján egy térképen élőben nézheti majd bárki, hogy éppen merre járnak a hókotrók a város útjain.
Tovább...
 
Libalakoma sült a kemencében Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. november 16.
Hagyományteremtő szándékkal szervezte meg első alkalommal a Márton-napi Libatort a Horgász Egyesületek Fejér Megyei Szövetsége (HOFESZ) a Fehérvári Polgárok Egyesületének támogatásával közösen a Palotavárosi tavaknál. A rendezvényen többféle, libából készült étel mellett a frissen felszentelt kemencéből kikerülő meleg krumplis pogácsával és rétessel kínálták az eseményre érkezőket.
Tovább...
 
DÖNTÉSÜNK A JÖVŐNK - FÓKUSZBAN A FELELŐS SZEXUÁLIS MAGATARTÁS Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 13.

Image

„Z” generáció a biztonságos szexről címmel hirdetett középiskolások számára a felelős szexuális magatartásról szóló megyei vetélkedőt a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya, a Székesfehérvár Járási Kormányhivatal Népegészségügyi Osztálya, valamint Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata.
Tovább...
 
BÁRKI LEHET CUKORBETEG - FELISMERÉS ÉS TUDATOS ÉLETVEZETÉS KELL Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 13.
Magyarországon jelenleg több, mint félmillió diagnosztizált cukorbeteg él, és további 250 ezer azoknak a száma, akik már cukorbetegek, de még nem tudnak róla. A kilátások még riasztóbbak, hiszen 10 év múlva a 20-70 év közötti korosztályban már minden tizedik ember cukorbeteg lesz hazánkban! Az Országos Diabétesz Világnapot november 14-én Székesfehérváron rendezik meg.
Tovább...
 
Márton-napi libator szombaton a Palotavárosi tavaknál Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2015. november 13.
Szent Márton napján sajtótájékoztató keretében invitálták meg az érdeklődőket a Palotavárosi tavaknál megrendezésre kerülő Libatorra.
Tovább...
 
Székesfehérváron nyílt meg a Dunántúl legnagyobb integrált ügyfélszolgálata Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. november 12.

Image

25 ügyfélkiszolgáló munkaállomás, tágas ügyfélváró, 3 fotófülke várja mostantól az ügyfeleket a dr. Koch László utcában Székesfehérváron. Az egykori okmányiroda épületében ünnepélyes keretek között nyílt meg szerdán a tizedik Fejér megyei kormányablak. A 232 millió forintos beruházás európai uniós támogatással, széleskörű együttműködésnek köszönhetően a Fejér Megyei Kormányhivatal és Székesfehérvár Önkormányzatának forrásaiból valósult meg.
Tovább...
 
= esélyek Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. november 12.
Az Egyenlő Bánásmód Hatóság Fejér megyei tevékenységéről tartottak sajtótájékoztatót a Hiemer-házban. Az egyenlő bánásmód-referens beszámolójából kiderült, Fejér megyében a lakosok egyre szélesebb köre ismeri a hatóság tevékenységét, amivel maximálisan elégedettek.
Tovább...
 
A szociális ágazatban dolgozókat köszöntötték Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. november 12.

Image

A Szociális Munka Napja alkalmából szerveztek ünnepséget a Hiemer-házban, ahol az önkormányzati fenntartású szociális intézmények vezetőit, munkatársait köszöntötték.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13762 - 13772 / 20492